• خبر

توضیحات

کارآفرینی نوا اسکوشیا

در این روش متقاضی ابتدا با دریافت ویزای کار وارد ایالت نوا اسکوشیا می شود. سپس باید بیزنسی با سرمایه اولیه حداقل 150 هزار دلار کانادا را تاسیس کرده و به مدت یکسال آن را مدیریت نماید تا بتواند اقامت دائم کانادا را بگیرد.
شرایط مورد نیاز:
* دارایی متقاضی و همسر (شامل املاک و حساب های بانکی ) بیشتر از 600 هزار دلار کانادا باشد
* کسب حداقل امتیاز 109 از سیستم امتیاز بندی
* حداقل 3 سال سابقه فعالیت درمالکیت و مدیریت بیزنس (با حداقل 33.3% سهام) در 10 سال اخیر یا داشتن حداقل 5 سال سابقه فعالیت به عنوان مدیریت رده بالای بیزنس در 10 سال اخیر
* داشتن نمره آیلتس جنرال خواندن 4 و بقیه مهارت ها 5
* داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم
* باید از استان برای دیدن بیزینس بازدید داشته باشند.

مرحله 1: ارائه ی اظهارنامه ی علاقمندی (EOI) به استان نوا اسکوشیا
مرحله 2: دعوت به اپلای
مرحله 3: مصاحبه فردی و توافقنامه ی عملکرد کسب و کار
مرحله 4: اخذ مجوز کار موقت و تاسیس کسب و کار در نوا اسکوشیا
مرحله 5: درخواست برای انتخاب شدن
مرحله 6: درخواست اقامت دائم

نوا اسکوشیا

Instagram
SOCIALICON