باند جعل ویزا

باند جعل ویزای کانادا در ایران

اداره آگاهی تهران اعلام کرده که یک باند جعل ویزا که شامل ٩ کانادایی و ٧ ایرانی بود، را شناسایی و متلاشی کرده است. تاکنون ٦ نفر از اعضای ایرانی این باند که به مدت دوسال ویزای جعلی کشور کانادا را صادر می‌کردند، شناسایی و دستگیر شده‌اند.
بنا به اعلام اداره آگاهی، ٩ نفر دیگر این باند که معروف به «ساروج» است، از اتباع کشور کانادا هستند که به گفته پلیس آگاهی از کارمندان وزارت خارجه کانادا و اداره مهاجرت این کشور بوده‌اند. اعضای کانادایی این باند تبهکاری به واسطه یک مرد ایرانی مقیم کشور و یک زن ایرانی با سایر اعضای باند در داخل کشور در ارتباط بودند.

تبدیل ویزای توریستی به تحصیلی

اطلاعيه مهم: طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا در صورتیکه شخصى كه با ويزاى توريست به کانادا وارد
شود و در یکی از موسسات آموزشی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا ثبت نام نماید، امکان تغییر وضعیت او از حالت توریستی به دانشجویی وجود خواهد داشت.
آرین گیتی با توجه به دسترسى داشتن كالج ها و دانشگاههاى كانادا اين امكان را دارد جهت اخذ ویزای توریستی کانادا و همچنین در مرحله بعدی ثبت نام دانشجو در کالج و اخذ ویزای تحصیلی و در ادامه اخذ اقامت دائم با شما عزيزان همراه باشد، لازم به ذکر است که این روش دارای جزئیات زیادی بوده که نیاز به تجربه و دانش فنی و شناخت دقیق از مفاهیم حقوقی مهاجرت دارد.

نوا اسکوشیا

کارآفرینی نوا اسکوشیا

در این روش متقاضی ابتدا با دریافت ویزای کار وارد ایالت نوا اسکوشیا می شود. سپس باید بیزنسی با سرمایه اولیه حداقل 150 هزار دلار کانادا را تاسیس کرده و به مدت یکسال آن را مدیریت نماید تا بتواند اقامت دائم کانادا را بگیرد.
شرایط مورد نیاز:
* دارایی متقاضی و همسر (شامل املاک و حساب های بانکی ) بیشتر از 600 هزار دلار کانادا باشد
* کسب حداقل امتیاز 109 از سیستم امتیاز بندی
* حداقل 3 سال سابقه فعالیت درمالکیت و مدیریت بیزنس (با حداقل 33.3% سهام) در 10 سال اخیر یا داشتن حداقل 5 سال سابقه فعالیت به عنوان مدیریت رده بالای بیزنس در 10 سال اخیر
* داشتن نمره آیلتس جنرال خواندن 4 و بقیه مهارت ها 5
* داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم
* باید از استان برای دیدن بیزینس بازدید داشته باشند.
مرحله 1: ارائه ی اظهارنامه ی علاقمندی (EOI) به استان نوا اسکوشیا
مرحله 2: دعوت به اپلای
مرحله 3: مصاحبه فردی و توافقنامه ی عملکرد کسب و کار
مرحله 4: اخذ مجوز کار موقت و تاسیس کسب و کار در نوا اسکوشیا
مرحله 5: درخواست برای انتخاب شدن
مرحله 6: درخواست اقامت دائم

قابل توجه افرادی که قصد دارند در کانادا در رشته های پزشکی و یا دندانپزشکی ادامه تحصیل دهند

پزشکی و دندانپزشکی در کانادا نیز مانند ایران طرفداران بسیاری دارد و در گروه مشاغل پردرامد قرار میگیرد.
به همین دلیل بسیاری از متقاضیان ابراز تمایل به تحصیل در این رشته های دانشگاهی در کانادا را دارند.
اما لازم است یک نکته بسیار مهم را بدانید:
در کانادا نمی‌توان مستقیم وارد رشته های پزشکی و زیر گروه پزشکی شد.بلکه شما ابتدا باید یک دوره کالج مرتبط مانند زیست شناسی را در کانادا بگذرانید و بعد از آن آزمون ورودی رشته پزشکی را با موفقیت پشت سر بگذارید و آنگاه وارد دانشکده پزشکی کانادا شوید. لذا خانواده هایی که قصد دارند فرزندانشان در مجموعه رشته های پزشکی در کانادا تحصیل کنند ابتدا باید آنها را برای تحصیل در مقطع لیسانس و در یک رشته وابسته به زیرمجموعه پزشکی به کانادا بفرستند. برای تحصیل در مقطع کارشناسی، باید دیپلم خود را گرفته باشید. چنانچه مدرک زبان ندارید اما اخیرا مقطع دبیرستان را پشت سر گذاشته اید مشکلی در پذیرش پیش نخواهد آمد اما قطعا پیش نیاز زبان به دوره آموزشی شما اضافه خواهد شد.

سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

 انجمن صنفی ایران

سازمان هواپیمایی کشور

بیمارستان آتیه تهران