کانادا در رده بندی قدرتمندی پاسپورتهای کشورهای جهان مقام پنجم را به دست آورد. اما چه عواملی پاسپورتی را قدرتمند می کند و چرا باید این امر برای ما مهم باشد؟

آزادی مسافرت و حرکت در جهان
‌کانادا در کنار مالزی، ایرلند و نیوزیلند در مقام پنجم قرار گرفته که از امکان مسافرت آزاد به 153 کشور جهان برخوردارند.
کاناداییها امکان مسافرت بدون ویزا به 110 کشور را داشته و در بقیه 43 کشور هم می توانند ویزای این کشورها را به هنگام ورود کسب نمایند.
ویزای طولانی مدت یا ۵ساله کانادا چیست و چه خصوصیاتی دارد؟
ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.
ویزای مالتیپل اصولا تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد.

چگونه ویزای مالتیپل کانادا را اخذ کنیم؟

برای اخذ ویزای توریستی باید فرمهای مربوطه را همراه با مدارک بصورت آنلاین و یا بصورت دستی ارائه کنید. پس از ثبت درخواست انجام انگشت نگاری یا بیومتریک برای افراد بین ۱۴تا ۸۰ سال اجباری است.

اعتبار ویزای توریستی کانادا:

اعتبار تمام ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کشور کانادا توسط افسران اداره مهاجرت به کانادا و مرزبانی مورد بررسی قرار میگیرد.
به طور معمول افرادی که ویزای توریستی دریافت میکنند می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند.
دارندگان ویزای مولتیپل میتوانند به طور متعدد وارد کانادا شود
فرصت هایی که با ویزای توریستی کانادا امکان استفاده از آن ها را خواهید داشت:
سفر بدون محدودیت تعداد به کانادا در مدت اعتبار پاسپورت.
خرید ملک و سرمایه گذاری در بازار رو به رشد املاک در کانادا.
امکان مذاکره حضوری با شرکت های کانادایی و راه اندازی تجارت با کانادا.
ثبت نام فرزندان زیر 18 سال در مدارس معتبر و اخذ ویزای دانشجویی برای آنها.
مذاکره حضوری با دانشگاه ها و موسسات آموزشی ، اخذ پذیرش و درخواست ویزای دانشجویی.

مشاوره تخصصی ویزای کاناد

چیزی که متقاضیان باید بدانند این است که جهت اخذ ویزای کانادا علاوه بر پیگیری نیاز به مشاوره با کارشناسان متعهد و مجرب می باشد. قابل ذکر است پرونده های مربوط به ویزای مهاجرتی کانادا به مراتب سخت تر و پیچیده تراز سایر موارد میباشند و در نهایت تنها عده کمی موفق به اخذ ویزا برای مهاجرت به کانادا خواهند شد. اما میتوان با رعایت نکات مطمئن و ساده احتمال اخذ ویزای تضمینی کانادا را تا مقدار زیاد افزایش داد. متقاضیان در صورت رعایت این نکات و پیمودن مسیر مناسب میتوانند به راحتی به هدف خود که همان اخذ ویزای کانادا است، برسند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا

با توجه به زمان دو هفته الی سه ماه که پروسه صدور ویزای تضمینی کانادا طول می کشد، بهتر است پاسپورت شما حداقل یکسال اعتبار داشته باشد. برای اینکه دقیق تر بیان کنیم باید بگوییم سفارت خانه کانادا شرط ۳ ماه اعتبار بیشتر از زمان ویزا را برای اعتبار پاسپورت قرار داده است. در نتیجه برای متقاضیان ویزای ۶ ماهه پاسپورتی با اعتبار ۹ ماهه مورد نیاز است.
با توجه به بسته بودن سفارت کانادا در ایران و همچنین محدودیت های بانکهای ایرانی برای کار با همتایان خارجی شما ملزم به استقاده از حساب های معتبر خارجی خواهید بود. تهیه عکس با کیفیت مورد مهم دیگری است که می تواند پروسه اخذ ویزای تضمینی کانادا را کوتاه نماید. تهیه عکسی با ابعاد ۳٫۵*۴٫۵ به گونه ای که چهره شما به صورت کامل قابل تشخیص باشد مورد نیاز است. زمینه عکس باید سفید و کیفیت رنگها مناسب و استاندارد باشد. وبسایت های وزارت خارجه کانادا و آمریکا این امکان را برای متقاضیان فراهم نموده اند تا با آپلود آزمایشی عکس ها کیفیت آن ها را ارزیابی کنند. در صورتی که عکس ارسالی با مشکلی رو به رو باشد به شما اطلاع داده خواهد شد. در صورتی که میخواهید خیالتان از نظر کیفیت عکس ها راضی باشد می توانید عکس خود را به ما بسپارید تا به گونه ای مناسب برای شما آپلود نماییم.

پیکاپ ویزای کانادا

تا چندی پیش بسیاری از متقاضیان با خدمات پیکاپ ویزا آشنا نبودند و این ناآگاهی موجب میشد برای گرفتن وقت سفارت کانادا و سپس اخذ ویزای کانادا، دوبار به کشور واسط سفر کنند. به دلیل زمان بندی های نامناسب این سفر ها اشکالاتی نیز به وجود می آوردند و کار متقضایان را برای تکمیل کردن مدارک سخت می نمود. در این وضعیت متقاضیان جذب تبلیغاتی که ویزای آسان کانادا را تبلیغ میکردند، شده و در این راه هزینه های زیادی میکردند؛ اگرچه در نهایت رویاهای آنها محقق نشده و موفق به اخذ ویزای کانادا نمیشدند. البته در این مورد نمیتوان از نقش خود متقاضیان که در مسیر اشتباه گام برمیداشتند، چشم پوشی کرد.

ویزای توریستی کانادا

با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد شانس اخذ ویزای مولتی ۵ ساله افزایش یافته است، شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب با همکاران بخش کانادای خاطرات خوش سفر مراجعه و اقدام به درخواست ویزا نمایید. یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند. دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است؛ البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک کار سختی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نخواهید داشت.

مدارک لازم

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.
یک قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید

ترجمه شناسنامه

ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

ترجمه اسناد ملکی

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

مدارک شغلی

کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین
تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه
مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه
بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)
دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.
مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتیNotice of) (Assessment و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

ویزای تحصیلی کانادا

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

مدارک لازم برای درخواست ویزا

مدرک پذیرش: باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید. مدرک شناسانایی: پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.

مدرک مالی:

نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.
نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
فیش واریزی تحصیل
نامه ی مالی ساپورت کننده چه شخصی باشد چه موسسه

مدارک لازم برای ورود به کانادا

اصل پاسپورت معتبر
نامه دریافتی از سفارت مبنی بر تایید شدن مجوز تحصیلیتان
نامه پذیرش از دانشگاه
مدارک مالی که شما طی مدت اقامتتان در کانادا ساپورت کند
نامه REFRENCE سفارت
توجه داشته باشید که در برخی موارد ممکن است officer از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. شما یا اعضای خانواده تان که همراه شما سفر خواهند کرد و بالای ۱۸ سال دارند باید گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنید.

سوپر ویزای کانادا

اعتبار اصلی این ویزا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارد، ویزای کانادایی که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد پنج ساله است. در این نوع ویزا کانادا، فرد دعوت کننده می باید فرزند یا نوه متقاضی باشد، در کانادا اقامت داشته باشد و حداقل حقوق پایه (۲۴۰۰۰ دلار در سال) را دریافت نماید. مدارک اقامت و برگه های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده هم حتما باید ارائه شوند. علاوه بر اینها دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا تهیه کند و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد.

ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی به واجدین شرایط، اعطا می شود. متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزا اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در رده بندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است.
اکثر متقاضیان میباید جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می کنند یا خیر، باید فرم های مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند. در برخی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن می توان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. کسانی که برای دریافت این ویزای کانادا اقدام می کنند معمولا از شرایط علمی ، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند و می توانند دانش اکتسابی خود را در اختیار سایر همکاران و هم رشته ای های خود قرار دهند.

مدارک لازم

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است
یک قطعه عکس جدید ۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید
ترجمه شناسنامه
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است)
ترجمه اسناد ملکی
مدارک شغلی برای :
کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین
بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)
گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن
رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن
نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل
نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم (ایران) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می کنند.
فرم LMIA
رسید پرداختی ۲۳۰ دلار که از کانادا پرداخت شده باشد
ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم

ویزای شغلی کانادا

کسانی که در فکر مهاجرت به کشور دیگری دارند، ممکن است یکی از انتخاب هایشان کشور کانادا باشد. کانادا کشوری با موقعیت های عالی برای زندگی می باشد که شما از روش های مختلف می توانید اقدامات لازم جهت اخذ ویزای کانادای خود را انجام دهید. یکی از این روش ها اخذ ویزا از طریق کار است. البته اخذ ویزا از این طریق بسیار دشوار است اما شما بعد از اخذ ویزای موقت کاری و چند سال کار کردن در کانادا، می توانید درخواست اقامت دائم کانادا دهید.

توضیحات
در صورتی که ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کنید واجد شرایط اخذ ویزای شغلی کانادا هستید،

فاکتورهایی که برای شما امتیاز می آورد:

مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه
میزان تحصیلات
تجربه کاری
سن
پیدا کردن کارفرما در کشور کانادا
سازگاری با محیط زندگی
برای صدور ویزای کار با ۴ موسسه در کانادا سر و کار خواهید داشت :
مرکز خدمات کانادا: در این مرکز تمامی فرمهای درخواستی برای استخدام نیروی خارجی بررسی می شود تا مطمئن شوند که برای موقعیت شغلی درخواست شده هیچ فرد متقاضی کانادایی وجود ندارد.
اداره مهاجرت و شهروندی: در این اداره درخواست ویزای کاری کانادا بررسی می شود و در صورت صلاحدید، ویزای متقاضی صادر می شود.
سازمان مراقبت از مرزهای کانادا: این سازمان که مسئولیت مراقبت از مرزهای کانادا را به عهده دارد، شرایط تمامی افرادی که قصد ورود به مرزهای کانادا را دارند بررسی کرده تا از لحاظ امنیتی مشکلی نداشته باشند.
واحد کارگران خارجی: وظیفه این مرکز حمایت و راهنمایی کارگران خارجی در کانادا می باشد. اگر شما نیز تمایل به دریافت اقامت در کانادا دارید می توانید از مشاورین ما در ایران آنکارا کمک بگیرید.

ویزای سرمایه گذاری کانادا

یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا، روش سرمایه گذاری می باشد. کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است. توجه داشته باشید که روند مهاجرت به روش سرمایه گذاری در استان کبک سرعت پذیرش بیشتری دارد و اگر شرایط زیر را دارید می توانید از طریق سرمایه گذاری به کانادا به راحتی مهاجرت کنید.

از مزیت های این روش می توان به موارد زیر اشاره نمود:

درصد قبولی بالا از طریق سرمایه گذاری نسبت به بقیه روش ها
سرعت بالای پذیرش پرونده توسط اداره مهاجرتی کانادا
عدم نیاز به دانستن زبان انگیسی یا فرانسه
برای این نوع مهاجرت از دو طریق می توانید اقدام نمایید:
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه کبک

شرایط لازم برای درخواست ویزا

داشتن دارایی بالغ بر ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا شما باید تعهد دهید تا مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ دلار در کانادا سرمایه گذاری کنید و این مبلغ تا ۵ سال نزد دولت کانادا خواهد ماند.
همچنین شما باید نشان دهید که به اندازه کافی پول برای پشتیبان مالی خود و خانواده در کانادا خواهید داشت.
داشتن حداقل ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ که این امتیازها بر اساس موارد زیر تعیین می شود:
سن
تحصیلات
تجربه کاری
میزان سطح دانش زبان انگلیسی یا فرانسه
انطباق فرد متقاضی با محیط کانادا
در سال های اخیر سفارت کانادا بارها قوانین مرتبط با اقدام جهت اخذ ویزا را تغییر داده است. به همین نسبت سخت گیری های سفارت در خصوص موافقت یا مخالفت با درخواست متقاضیان ایرانی نیز با نوسانات زیادی همراه بوده و هست. از آن جایی که شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است، به هیچ وجه نمی توان یک نسخه ثابت را برای همه تجویز کرد. تیم مشاوران خاطرات خوش سفر با تکیه بر دانش و تجربه چندین ساله در خصوص خدمات ویزای کانادا و با آگاهی از روال کنونی سفارت، ابتدا شرایط هر متقاضی را به دقت بررسی می کنند و بر حسب مورد بهترین و مطمئن ترین راه برای وی در نظر می گیرند. متقاضیان از لحظه تنظیم مدارک تا ورود به کانادا و حتی پس از آن، تنها نخواهند ماند و خدمات جانبی هم چون اخذ دعوتنامه و پذیرش، تور انگشت نگاری، راهنما و لیدرشیپ فارسی زبان، پیکاپ پاسپورت، بلیط و خدمات پس از ورود به کانادا در کنار خدمات اصلی ثبت نام ویزا به آنان ارائه می گردد. کلیه این مراحل با هماهنگی دفاتر آنکارا، استانبول و تورنتو انجام می پذیرند. برای این خدمات، قراردادی با متقاضی امضاء می شود که برطبق آن در صورت رد درخواست متقاضی، معمولا کل هزینه قرارداد، حتی مبلغ واریزی سفارت، به وی عودت داده خواهد شد و هیچ ضرری متوجه وی نخواهد بود. با توجه به شرایط مساعد حال حاضر سفارت کانادا در رابطه با پرونده های متقاضیان ایرانی، توصیه می کنیم در صورتی که قصد سفر به این کشور را دارید در اسرع وقت با ما تماس بگیرید.