اصل پاسپورت+1قطعه عکس+ویزای مقصد

نکته:در صورتی که اقامت در کشور آذربایجان بیش   از 3روز باشد حتما قبل از 72 ساعت از تاریخ ورود اقدام به ثبت ریجستر در باکو   نمایید.در غیر این صورت جریمه خواهید شد.

در صورت داشتن همراه 1قطعه عکس+در خواست کتبی

آذربایجان(باکو-نخجوان):

1

اصل پاسپورت+1قطعه عکس+بلیط هواپیما+رزرو   هتل+مشخصات فردی مسافر+امضای مسافر در پاسپورت

نکته:در ویزای 1ساله :اصل پاسپورت+یک قطعه   عکس+آزمایش HIV

نکته:حضور مسافر جهت مصاحبه در سفارت الزامی   است.

روسیه(مسکو):

2

اصل پاسپورت+2قطعه عکس رنگی 4در6 رنگی زمینه   سفید+حتما دو فقره ویزای قبلی در پاسپورت داشته باشد(3ماهه تجاری)+حتما چهار   فقره ویزای قبلی در پاسپورت داشته باشد(6 ماهه تجاری)+حتما هفت فقره ویزای   قبلی(یا یک عدد 6ماهه) در پاسپورت داشته باشد(1ساله تجاری).

چین:

3

اصل پاسپورت+2قطعه عکس 3در 4 جدید+کپی صفحه   اول و دوم شناسنامه+امضای مسافر الزامی است+فرم پر شده سفارت،در غیر این صورت   اقدامی صورت نمی گیرد.

نکته:بلیط بعد از صدور ویزا صادر میگردد.

هند:

4

اصل پاسپورت+1قطعه عکس+کپی شناسنامه+اصل بلیط   هواپیما+مشخصات فردی مسافر

نکته:حضور مسافر در ایران الزامی است

        تایلند:

5

اسکن پاسپورت+1قطعه عکس زمینه سفید+تحویل ویزا   در سنگاپور و مالزی

سنگاپور:

6

اسکن پاسپورت با 7 ماه اعتبار+50%مبلغ   ویزا+گواهی اشتغال به کار+پرینت حساب بانکی 10 میلیون تومان+ترجمه شناسنامه

هنگ کنک:

7

(1      ماهه عادی):اصل   پاسپورت+1قطعه عکس

3ماهه سه بار ورود:اصل پاسپورت+اسکن عکس+اسکن   بلیط+3قطعه عکس

دانشجویی:اصل پاسپورت+1قطعه عکس+قرارداد   دانشجویی

تاجیکستان:

8

اصل پاسپورت+2قطعه عکس +بیمه مسافرتی+واچر   هتل+اصل بلیط

      گرجستان:

9

اصل پاسپورت+1قطعه عکس

قزاقستان:

10

اصل پاسپورت+1قطعه عکس

نکته:در صورت در خواست ویزا توریستی رزرو 7 شب   هتل الزامی است.

ازبکستان:

11

اصل پاسپورت+2قطعه عکس3در4

ترکمنستان:

12

اصل پاسپورت+2قطعه عکس

نکته:جهت اخذ ویزای 1 ماهه تجاری قبلا هماهنگ   شود.

       قرقیزستان:  

13

اصل پاسپورت+2قطعه عکس4در6+بلیط+هتل+چک ضمانت   5 میلیون تومانی

نکته:ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میشود.

بلاروس:

14

اصل پاسپورت+2قطعه عکس+کپی تمامی صفحات   شناسنامه+مصاحبه

پاکستان:

15

اصل پاسپورت+2قطعه عکس

بنگلادش:

16

اصل پاسپورت+2قطعه عکس

افغانستان:

17

اصل پاسپورت+2قطعه عکس

عراق:

18

اسکن رنگی پاسپورت+چک ضمانت 5 میلیون تومانی+تعهد   نامه

دبی:

19

اصل پاسپورت+2قطعه عکس

لبنان:

20

اصل پاسپورت+2قطعه عکس+ترجمه تمام صفحات   شناسنامه+گواهی اشتغال به کار به لاتین+پرینت حساب بانکی گردش 3 ماهه حداقل   موجودی 20میلیون تومان به لاتین+واچر هتل + بلیط رفت و برگشت

برزیل:

21

اصل پاسپورت+2قطعه عکس4در6+پرینت حساب بانکی   بالای 10میلیون تومان(3ماه اخیر)+چک ضمانت 10میلیون تومانی+کپی کارت ملی+کپی   شناسنامه+گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب با ترجمه رسمی

نکته:ارائه رزرو هتل اجباریست.

کره جنوبی:

22

اصل پاسپورت+2قطعه   عکس3در4+کپی کارت ملی+پرینت حساب بانکی+بلیط+رزروهتل های طرف قرار داد هجرت+چک   ضمانت 10میلیون تومانی

اندونزی:

23

اصل پاسپورت+2قطعه   عکس+تاییدیه حساب بانک به لاتین مانده 10 میلیون تومان+واچر و بلیط

نکته: حضور مسافر جهت مصاحبه در سفارت الزامی   است.

فیلیپن:

24

منتشرشده در خدمات ویزا

 

عدم تمدید ویزای شنگن باعث بروز مشکلاتی خواهد شد که به اختصار توضیح می دهیم.

الف – در زمان مسافرت و تقاضای ویزا در آینده به شنگن دچار مشکل جدی خواهیم شد و شانس کمتری جهت دریافت مجدد ویزا خواهیم داشت.
ب – در صورت بروز حادثه در زمانی که بصورت غیرقانونی و با ویزایی بی اعتبار در شنگن بسر ببریم، امکان دریافت هیچگونه کمک از بیمه مسافرتی نخواهیم داشت و مجبور به پرداخت مخارجی سنگین خواهیم شد.

منتشرشده در خدمات ویزا

تعداد دفعات ورود در ویزای شنگن:

مسافرانی که ویزای شنگن دارند برحسب مدت اعتبار ویزای خود به 3 صورت میتوانند ورود داشته باشند:

1- یک بار ورود (سینگل):
که با رقم 1 در ویزا مشخص شده به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از شنگن، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.2- تعداد ورود مشخص:
که با رقم از 2 به بالا در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود می توان به دفعاتی که در ویزا مشخص شده به محدوده شنگن وارد شد و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.3- تعداد ورود نامحدود (مالتیپل):
که با کلمه «مولتی» در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزا و روزهای مجاز درون ویزا می توان بصورت نامحدود به  محدوده شنگن وارد شد.
بایستی توجه داشت که تعداد روزهای مجاز با هر بار ورود و خروج از شنگن محاسبه و کسر می گردد. برای مثال اگر تعداد روز مجاز در ویزا 30 روز باشد و پس از 10 روز اقامت در شنگن از آن خارج شده و با استفاده از نوع ویزای «مالتیپل» وارد شنگن شویم، 10 روز اقامت قبلی از تعداد روزهای مجاز کسر و 20 روز مجاز دیگر جهت استفاده باقی می ماند.


تاریخ اعتبار ویزای شنگن و روزهای مجاز:

تاریخی که مسافردرطی آن حق استفاده از ویزای خود را دارد و ویزا در خارج از چهارچوب آن اعتبار نخواهد داشت. و همچنین تعداد روزهایی که فرد مجاز است در محدوده تاریخ اعتبار ویزا،  در محدوده شنگن به سر ببرد که بصورت رقم روزانه (از یک تا 90 روز) جداگانه در ویزا درج شده است.وقتی که مثلا مدت اعتبار ویزا 90 روز و مدت روزهای مجاز 30 روز باشد یعنی اینکه در طی 90 روز مدت اعتبار ویزا می توان به دلخواه خود از 30 روز مجاز خود جهت به سر بردن در محدوده شنگن استفاده نمود. لذا مسافران بایستی طوری برنامه ریزی کنند که روزهای مجاز ویزای شنگن آنها در چهارچوب مدت اعتبار ویزا باشد و از آن بیرون نزند.این نکته را به خاطر داشته باشید که یک ویزای شنگن همیشه پس از به پایان رسیدن مدت اعتبار آن باطل خواهد شد، حتی اگر از طول مدت روزهای مجاز آن باقی مانده باشد و بالعکس پس از به پایان رسیدن تعداد روزهای مجاز آن باطل خواهد شد، حتی اگر از مدت اعتبار آن باقی مانده باشد.
اخطار:

هرگز نبایستی پس از اتمام مدت ویزا یا پس از سپری شدن تعداد روزهای مجاز، در محدوده شنگن باقی ماند. یا بایستی کشور مربوطه را ترک کرد و یا نسبت به تمدید ویزا اقدام نمود.در غیر اینصورت به عنوان خارجی غیر قانونی، بازداشت و زندانی شده و ضمن اخراج از کشور مربوطه تا مدتی طولانی قادر به بازگشت به شنگن نخواهیم بود.

منتشرشده در خدمات ویزا

نکته 1توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید،
دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت
پیگیر مراحل اقامتی خود باشید

نکته 2اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا
بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید
برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید
.

نکته 3: داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا
گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند
به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از
شنگن اخراج کنند
.

اکیدا توصیه میشود(بویژه برای افرادی که اولین باز ویزای شنگن میگیرند) به همان کشوری وارد
شوند که درخواست ویزا را از آن کشور کرده اند. فرض کنیم شخصی میخواهد خانواده خود
در ایتالیا را ملاقات کند و در عین حال سری هم به فرانسه بزند. چنانچه از سفارت
ایتالیا درخواست ویزای شنگن کند، اکیدا توصیه میشود اول به ایتالیا برود (ورود او
در ایتالیا انجام شود)

مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات
احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه
های اقامت نماید.

منتشرشده در خدمات ویزا

معاهده شنگن، پیمانی است که در حال حاضربین 26 کشور قاره اروپا بسته شده است که به واسطه آن شهروندان اروپایی بدون اخذ ویزا و بازرسی در مرز اجازه ورود به آن کشور را پیدا می کنند.

این معاهده در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی "پرنسس ماری آسترید" روی رودخانه "ماسل" نزدیک شهری به نام "شنگن" در لوکزامبورگ - مرز بین فرانسه و آلمان -  به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

ویزای شنگن4 نوع A-B-C-D می باشد که به ترتیب آورده شده است:

ویزای نوع A:
ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای نوعB:
ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

ویزای نوع C:
ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند. مسافر میتواند برای مدتی مشخص در محدوده شنگن حضور داشته باشد.ویزای نوع D:
ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

منتشرشده در خدمات ویزا

لغو ویزا:

تفاهم نامه لغو روادید گاهی بین دو کشور امضا می شود و بدان معنی است که برای سفر به این کشورها نیازی به گرفتن ویزا نمی باشد.

در زمان رضاخان و آتاتورک تفاهم نامه لغو روادید صورت گرفت و پس از آن برای تردد به این کشورها نیازی به دریافت ویزا نمی باشد.

نکته:گاهی لغو ویزا به صورت یک طرفه می باشد.مثلا زمانی ایران برای جمهوری آذربایجان به صورت یک طرفه روادید را لغو کرد و پس ازآن شهروندان آذربایجانی بدون اخذ ویزا به ایران تردد میکردند. این در حالی بود که شهروندان ایرانی برای ورود به خاک جمهوری آذربایجان می بایست اقدام به اخذ ویزا می نمودند.

در ذیل نام کشورهایی آورده شده است که شهروندان ایرانی می توانند بدون اخذ ویزا به آنجا سفر کنند.

قاره افریقا: جمهوری دموکراتیک کنگو ،سیشل، و در کشورهای نظیر کیپ تاون، کومور،جیبوتی، کنیا، ماداگاسکار، موزامبیک، تانزانیا، توگو،اوگاندا، صدور ویزا در مرز صورت میگیرد.

قاره اروپا: کوزوو، ترکیه و گرجستان ( اخیرا لغو شده است).

قاره آسیا: مالدیو، مالزی، سری لانکا، عمان، کردستان عراق و کشورهای نظیر ارمنستان، آذربایجان، بنگلادش، لائوس، ماکائو، نپال، تیمور شرقی، سوریه، اندونزی(که اخیرا لغو شده است) صدور ویزا در مرز صورت میگیرد.

قاره آمریکا:  ونزوئلا،بولیوی، کاستاریکا، دومینیکا، اکوادور، گویان، هائیتی، نیکاراگوئه.

اقیانوسیه: جزایر کوک، نیووی، پالائو، ساموآ، تووالو، ایالات فدرال میکرونزی.

نا گفته نماند که مدت سفر به هر کشوری متفاوت است.در تانزانیا به مدت 3ماه و در کشور توگو به مدت 7 روز می باشد .اگر مدت زمان بیشتری بخواهید دراین کشورها حضور داشته باشید باید برای اخذ ویزا اقدام نمایید.

موسسه Henley & Partnersآماری را منتشرنموده که طی آن کشورهای زیادی رامعرفی میکند که به شهروندان همه کشورها اجازه ورود بدون ویزا را به کشورشان می دهند.

اسامی این کشورها را میتوانید در زیر مشاهده نمایید.


 

 

 

 

 

منتشرشده در خدمات ویزا

 

ویزا ها انواع مختلفی دارند، که می توان آنها را به 4گروه تقسیم کرد:

1- ویزا از نظر ماهیت و بر اساس هدف سفر به کشور مقصد

2- ویزا از نظرورود یا خروج به یک کشور که دارای 2بخش

1-single &2-multiple

3-ویزا از نظر نوع درج اطلاعات در گذرنامه که دارای برچسب ومهر می باشد.

4-ویزا از نظر محل صدور که شامل 1- معمولی 2- بد ورود میباشد.

1-ویزا از نظر ماهیت:

ویزا انواع مختلفی دارد كه براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارك برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و...‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود.2-از نظر تعداد دفعات ورود و خروج:Single:  شما تنها اجازه یك بار ورود به آن كشور را می‌دهد و  با خروج شما از آن کشور، این ویزا باطل میشود.
Multiple
شما امكان ورود و خروج متعدد به كشور صادركننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.

3-ویزا از نظر درج در گذرنامه:
برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه شما الصاق میشود
مهر: به جای برچسب، یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده میشود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

4- ویزا از نظر شرایط و محل صدور:
1-
معمولی: ویزایی که باید قبل از مسافرت توسط سفارتخانه کشور مربوطه دریافت کرده باشید.
2-
بدو ورود: ویزایی در لحظه ورود به کشور مقصد برایتان صادر میشود.

 

منتشرشده در خدمات ویزا

ویزا یا روادید، در واقع اجازه ورود به یک کشور خارجی است که باید ازطریق قانونی از آن کشور گرفته شود. برای گرفتن این اجازه (ویزا) به سفارت خانه یا کنسولگری کشور مورد نظر مراجعه کرده و نسبت به ارائه مدارک لازم و تکمیل فرم ها اقدام میکنید.

روادید یا برگه اجازه ی ورود که ضمیمه گذرنامه یا پاسپورت فرد میگردد، نشانده ی این است که نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه پس از بررسی و احراز شرایط فرد متقاضی برای ایشان ویزا را صادر میکنند.

توجه داشته باشید که برای گرفتن ویزا داشتن گذرنامه یا پاسپورت الزامی است و گذرنامه ی فرد نشان دهنده هویت ایشان در سفارتخانه می باشد. بدیهی است تنها با پاسپورت می توانید ویزا را اخذ نمایید و ارائه شناسنامه و یا کارت ملی برای این منظورکاربردی نخواهد داشت.

همچنین با توجه به تابعیت افراد، ورود به برخی کشورها نیازی به اخذ ویزا ندارد و افراد می توانند بر اساس تفاهم نامه لغو روادید که بین کشورها امضا میشود ، وارد کشور مورد نظرشان شوند.

 

از آنجا که گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شما در یک کشور خارجی،و ویزا به منزله اجازه ورود قانونی شما به خاک آن کشور است، لذا در نگهداری ومحافظت از آن باید کوشا باشید.

 

همچنین به منظور جلوگیری از مشکلات به وجود آمده ازمفقود شدن یا سرقت گذرنامه، از تمامی صفحات گذرنامه و ویزا ی خود ۲ سری فتوکپی تهیه کنید ویکسری را در محل اقامت گذاشته و سری دیگر را همراه خود داشته باشید تا در مواقع لزوم از آنها استفاده نمایید.

 

منتشرشده در خدمات ویزا

گالری تصاویر

بالای صفحه