نکته 1توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید،
دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت
پیگیر مراحل اقامتی خود باشید

نکته 2اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا
بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید
برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید
.

نکته 3: داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا
گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند
به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از
شنگن اخراج کنند
.

اکیدا توصیه میشود(بویژه برای افرادی که اولین باز ویزای شنگن میگیرند) به همان کشوری وارد
شوند که درخواست ویزا را از آن کشور کرده اند. فرض کنیم شخصی میخواهد خانواده خود
در ایتالیا را ملاقات کند و در عین حال سری هم به فرانسه بزند. چنانچه از سفارت
ایتالیا درخواست ویزای شنگن کند، اکیدا توصیه میشود اول به ایتالیا برود (ورود او
در ایتالیا انجام شود)

مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات
احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه
های اقامت نماید.

منتشرشده در خدمات ویزا

گالری تصاویر

بالای صفحه