عدم تمدید ویزای شنگن باعث بروز مشکلاتی خواهد شد که به اختصار توضیح می دهیم.

الف – در زمان مسافرت و تقاضای ویزا در آینده به شنگن دچار مشکل جدی خواهیم شد و شانس کمتری جهت دریافت مجدد ویزا خواهیم داشت.
ب – در صورت بروز حادثه در زمانی که بصورت غیرقانونی و با ویزایی بی اعتبار در شنگن بسر ببریم، امکان دریافت هیچگونه کمک از بیمه مسافرتی نخواهیم داشت و مجبور به پرداخت مخارجی سنگین خواهیم شد.

منتشرشده در خدمات ویزا

نکته 1توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید،
دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت
پیگیر مراحل اقامتی خود باشید

نکته 2اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا
بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید
برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید
.

نکته 3: داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا
گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند
به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از
شنگن اخراج کنند
.

اکیدا توصیه میشود(بویژه برای افرادی که اولین باز ویزای شنگن میگیرند) به همان کشوری وارد
شوند که درخواست ویزا را از آن کشور کرده اند. فرض کنیم شخصی میخواهد خانواده خود
در ایتالیا را ملاقات کند و در عین حال سری هم به فرانسه بزند. چنانچه از سفارت
ایتالیا درخواست ویزای شنگن کند، اکیدا توصیه میشود اول به ایتالیا برود (ورود او
در ایتالیا انجام شود)

مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات
احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه
های اقامت نماید.

منتشرشده در خدمات ویزا

 

ویزا ها انواع مختلفی دارند، که می توان آنها را به 4گروه تقسیم کرد:

1- ویزا از نظر ماهیت و بر اساس هدف سفر به کشور مقصد

2- ویزا از نظرورود یا خروج به یک کشور که دارای 2بخش

1-single &2-multiple

3-ویزا از نظر نوع درج اطلاعات در گذرنامه که دارای برچسب ومهر می باشد.

4-ویزا از نظر محل صدور که شامل 1- معمولی 2- بد ورود میباشد.

1-ویزا از نظر ماهیت:

ویزا انواع مختلفی دارد كه براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارك برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و...‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود.2-از نظر تعداد دفعات ورود و خروج:Single:  شما تنها اجازه یك بار ورود به آن كشور را می‌دهد و  با خروج شما از آن کشور، این ویزا باطل میشود.
Multiple
شما امكان ورود و خروج متعدد به كشور صادركننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.

3-ویزا از نظر درج در گذرنامه:
برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه شما الصاق میشود
مهر: به جای برچسب، یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده میشود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

4- ویزا از نظر شرایط و محل صدور:
1-
معمولی: ویزایی که باید قبل از مسافرت توسط سفارتخانه کشور مربوطه دریافت کرده باشید.
2-
بدو ورود: ویزایی در لحظه ورود به کشور مقصد برایتان صادر میشود.

 

منتشرشده در خدمات ویزا

ویزا یا روادید، در واقع اجازه ورود به یک کشور خارجی است که باید ازطریق قانونی از آن کشور گرفته شود. برای گرفتن این اجازه (ویزا) به سفارت خانه یا کنسولگری کشور مورد نظر مراجعه کرده و نسبت به ارائه مدارک لازم و تکمیل فرم ها اقدام میکنید.

روادید یا برگه اجازه ی ورود که ضمیمه گذرنامه یا پاسپورت فرد میگردد، نشانده ی این است که نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه پس از بررسی و احراز شرایط فرد متقاضی برای ایشان ویزا را صادر میکنند.

توجه داشته باشید که برای گرفتن ویزا داشتن گذرنامه یا پاسپورت الزامی است و گذرنامه ی فرد نشان دهنده هویت ایشان در سفارتخانه می باشد. بدیهی است تنها با پاسپورت می توانید ویزا را اخذ نمایید و ارائه شناسنامه و یا کارت ملی برای این منظورکاربردی نخواهد داشت.

همچنین با توجه به تابعیت افراد، ورود به برخی کشورها نیازی به اخذ ویزا ندارد و افراد می توانند بر اساس تفاهم نامه لغو روادید که بین کشورها امضا میشود ، وارد کشور مورد نظرشان شوند.

 

از آنجا که گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شما در یک کشور خارجی،و ویزا به منزله اجازه ورود قانونی شما به خاک آن کشور است، لذا در نگهداری ومحافظت از آن باید کوشا باشید.

 

همچنین به منظور جلوگیری از مشکلات به وجود آمده ازمفقود شدن یا سرقت گذرنامه، از تمامی صفحات گذرنامه و ویزا ی خود ۲ سری فتوکپی تهیه کنید ویکسری را در محل اقامت گذاشته و سری دیگر را همراه خود داشته باشید تا در مواقع لزوم از آنها استفاده نمایید.

 

منتشرشده در خدمات ویزا

گالری تصاویر

بالای صفحه