تعداد دفعات ورود و تاریخ اعتبار ویزای شنگن :

امتیاز دهید
(0 رای)

تعداد دفعات ورود در ویزای شنگن:

مسافرانی که ویزای شنگن دارند برحسب مدت اعتبار ویزای خود به 3 صورت میتوانند ورود داشته باشند:

1- یک بار ورود (سینگل):
که با رقم 1 در ویزا مشخص شده به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از شنگن، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.2- تعداد ورود مشخص:
که با رقم از 2 به بالا در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود می توان به دفعاتی که در ویزا مشخص شده به محدوده شنگن وارد شد و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.3- تعداد ورود نامحدود (مالتیپل):
که با کلمه «مولتی» در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزا و روزهای مجاز درون ویزا می توان بصورت نامحدود به  محدوده شنگن وارد شد.
بایستی توجه داشت که تعداد روزهای مجاز با هر بار ورود و خروج از شنگن محاسبه و کسر می گردد. برای مثال اگر تعداد روز مجاز در ویزا 30 روز باشد و پس از 10 روز اقامت در شنگن از آن خارج شده و با استفاده از نوع ویزای «مالتیپل» وارد شنگن شویم، 10 روز اقامت قبلی از تعداد روزهای مجاز کسر و 20 روز مجاز دیگر جهت استفاده باقی می ماند.


تاریخ اعتبار ویزای شنگن و روزهای مجاز:

تاریخی که مسافردرطی آن حق استفاده از ویزای خود را دارد و ویزا در خارج از چهارچوب آن اعتبار نخواهد داشت. و همچنین تعداد روزهایی که فرد مجاز است در محدوده تاریخ اعتبار ویزا،  در محدوده شنگن به سر ببرد که بصورت رقم روزانه (از یک تا 90 روز) جداگانه در ویزا درج شده است.وقتی که مثلا مدت اعتبار ویزا 90 روز و مدت روزهای مجاز 30 روز باشد یعنی اینکه در طی 90 روز مدت اعتبار ویزا می توان به دلخواه خود از 30 روز مجاز خود جهت به سر بردن در محدوده شنگن استفاده نمود. لذا مسافران بایستی طوری برنامه ریزی کنند که روزهای مجاز ویزای شنگن آنها در چهارچوب مدت اعتبار ویزا باشد و از آن بیرون نزند.این نکته را به خاطر داشته باشید که یک ویزای شنگن همیشه پس از به پایان رسیدن مدت اعتبار آن باطل خواهد شد، حتی اگر از طول مدت روزهای مجاز آن باقی مانده باشد و بالعکس پس از به پایان رسیدن تعداد روزهای مجاز آن باطل خواهد شد، حتی اگر از مدت اعتبار آن باقی مانده باشد.
اخطار:

هرگز نبایستی پس از اتمام مدت ویزا یا پس از سپری شدن تعداد روزهای مجاز، در محدوده شنگن باقی ماند. یا بایستی کشور مربوطه را ترک کرد و یا نسبت به تمدید ویزا اقدام نمود.در غیر اینصورت به عنوان خارجی غیر قانونی، بازداشت و زندانی شده و ضمن اخراج از کشور مربوطه تا مدتی طولانی قادر به بازگشت به شنگن نخواهیم بود.

بازدید 1402 مرتبه

گالری تصاویر

بالای صفحه